Huippukalusteen blogi ja uutiset

Huippukalusteen tuotteita Temptation Island -ohjelmassa

26.10.2020

Huippukalusteen tuotteita Temptation Island -ohjelmassa

Temptation Island on Nelosella pyörivä supersuosittu tositelevisio-ohjelma, josta on käynnissä jo Suomen kahdeksas tuotantokausi. Olemme iloisia voidessamme kertoa yhteistyöstämme ohjelman kanssa. Yhteistyön johdosta Huippukalusteen tuotteita on nyt nähtävillä ohjelmassa!

Toimitimme Temptation Islandin kuvauksiin tyylikkäitä kalusteitamme. Uusin tuotantokausi on kuvattu pandemiatilanteen vuoksi Suomessa, Kainuun Vuokatissa. Tämän vuoksi Huippukaluste oli logistisestikin hyvä ja helppo valinta huonekalujen toimittajaksi. Voit tutustua Temptation Island -ohjelmaan lisää Nelosen sivustolla.

Temptation Islandin tiloista voi löytää Huippukalusteen Envy ulkokalustosarjan, jossa ohjelman osallistujat viettävät aikaa istuskellen. Tämä vaalea ja selkeälinjainen pihakalusto sisältää sohvan, kaksi nojatuolia sekä lasikannella varustetun pöydän. Kalusteiden runko on kestävää ja kevyttä alumiinia, ja pehmusteissa on polyesterikangas.

Toinen kuvauksissa näkyvä tuotteemme on suurikokoinen Aino tarjoiluvaunu, joka toimii ohjelmassa tarjoilupöytänä. Tuote sopii hyvin myös keittiön apupöydäksi. Muovisten pyörien ansiosta sitä voi liikutella tarpeen mukaan sopivaan tilaan. Aino tarjoiluvaunun runko on valkoiseksi maalattua metallia, ja tasot ovat luonnonväristä, lakattua puuta.

Myös nämä tuotteemme voit bongata Temptation Island -sarjasta:

Lorena lamppupöytä

Brooke baarijakkara

Paperi sermi

North Avenue kirjahylly

Day kukkateline

Brooke baariryhmä

Hillstone sohvapöytä

Valby 15 sohvapöytä

Day rahi

Vanamo pöytä ja penkit

Terassilämmitin

Huippukaluste on luotettava ja kotimainen Kajaanissa perustettu perheyritys. Olemme toimittaneet kestäviä huonekaluja suomalaisille jo vuodesta 1985 alkaen. Tänä aikana olemmekin ehtineet olla mukana myös useissa muissa kuvauksissa. Kalusteitamme näkyy muun muassa Rendel 2 -supersankarielokuvassa, jota kuvattiin myös Kainuun alueella.

Laadukkaat huonekalumme ovat siis kuluttajien lisäksi myös useiden ammattilaisten valinta. Varmana toimijana meiltä saa kalusteet helposti ja nopeasti. Toiminnassamme näkyvät meille tärkeät arvot: ekologisuus, eettisyys ja hyvät työolosuhteet. Tee sinäkin hyvät kalustevalinnat kotiisi Huippukaluste.fi-verkkokaupasta!