Järjestä:

Lasten kerrossängyt

Lasten kerrossängyt sekä lasten parvisängyt löydät Huippukalusteelta edulliseen hintaan. Myös lasten kerrossänky kolmelle nukkujalle sekä laadukas Unipuu-kerrossänky kuuluvat laajaan valikoimaamme. Nukkumatti-kerrossänky on myös suosittu valinta. Katso kaikki lasten sängyt, ja tee tilaus helposti verkkokaupastamme!

Ladataan...

LASTEN KERROSSÄNKY TUO TILAA LASTENHUONEESEEN

Lasten kerrossänky on kätevä juniorisänky lastenhuoneeseen, jossa nukkuu useampi lapsi. Se on erinomainen ratkaisu silloin, kun tilan säästäminen on tärkeää ja sisarukset jakavat huoneen. Lasten kerrossänky vie pystysuunnassa vähemmän tilaa kuin kaksi erillistä sänkyä, joten se jättää enemmän lattiatilaa leikkeihin ja muihin toimintoihin.

Lasten kerrossängyt voivat olla monipuolisia sisustuselementtejä, ja niiden joukosta löytyy useita tyylejä erilaisiin sisustuksiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lasten autosänky tai puumajaa muistuttava sänky? Jotkut lasten kerrossängyt sisältävät säilytysratkaisuja, kuten laatikoita tai hyllyjä. Tämä auttaa pitämään lastenhuoneen siistinä ja järjestettynä, kun lelut ja tavarat saadaan kätevästi kasaan.

 

UNIPUU-KERROSSÄNKY JA NUKKUMATTI-KERROSSÄNKY

Unipuu-kerrossängyt tunnetaan niiden huolellisesta suunnittelusta ja korkeasta laadustaan. Unipuu-kerrossänky on valmistettu mdf- ja huonekalulevystä. Sängyssä on mukana hylly, turvalaidat, hengittävä sälepohja sekä tikkaat. Unipuu-kerrossänky toimitetaan osina.

Nukkumatti-kerrossängyt on valmistettu EU:ssa. Materiaalina niissä on laadukas massiivimänty. Nukkumatti-kerrossänkyä voi käyttää myös kahtena erillisenä sänkynä, ja sen tikkaat voidaan kiinnittää kumpaan reunaan tahansa.

On tärkeää ottaa huomioon perheen tarpeet, lasten ikä ja huoneen koko sopivaa lasten kerrossänkyä valitessa. Esimerkiksi turvakaiteet ovat tärkeä turvallisuustekijä, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Laadukkaat ja turvalliset lasten kerrossängyt löytyvät Huippukalusteelta!