Huippukalusteen blogi ja uutiset

Jouluinen sisustus tuo joulutunnelman kotiin

12.12.2019

Jouluinen sisustus tuo joulutunnelman kotiin

Joulu on jo ihan nurkan takana. Joulussa tärkeintä on monelle rauhoittuminen talven kiireiden keskellä sekä yhdessäolo lähimmäisten kanssa. Joulunviettoa leimaa usein myös esimerkiksi vanhojen joulujen muisteleminen ja joululaulut.

Yksi tärkeimmistä jouluperinteistä liittyy ruokaan. Yhteiseen joulupöytään on mukava istahtaa nauttimaan jouluherkuista, päivittämään kuulumisia ja nauttimaan tunnelmasta. Riittävän suureen joulupöytään mahtuvat sekä kaikki ruokailijat että tarjottavat ruuat ja juomat. Mikäli ruokaryhmäsi kaipaa päivitystä jouluksi, ehdit vielä tilata uudet kalusteet joulupöytään.

Iida-ruokaryhmä (399,00 €) on moderni, monenlaiseen sisustukseen sopiva valinta. Tämän 180 cm pitkän pöydän ääressä on hyvin tilaa syödä illallista isommallakin porukalla. Mikäli kotiisi sopii paremmin pyöreä pöytä, on Round-ruokapöytä (299,00 €) mainio vaihtoehto. Se on isokokoinen, väriltään valkoinen ja designiltaan tyylikäs. Pöydän ympärille sopivat esimerkiksi kauniit Klaara -ruokapöydän tuolit (39,00 €), joissa on upea, musta ja nahkaa muistuttava verhoilu.

Joulukoristeet ovat tärkeä osa jouluisen tunnelman luontia. Joulun värejä ovat perinteisesti punainen ja vihreä, mutta nykypäivänä jouluinen sisustus voidaan luoda myös vaikkapa sinisellä, valkoisella, pinkillä tai jopa mustalla värillä. Esimerkiksi joulukuusen koristeita onkin saatavilla laajassa värikirjossa. Olisiko aika kokeilla tänä vuonna joulukoristeluissa jotain uutta väriteemaa?

Ehdit vielä tilata huonekaluja myös joululahjaksi. Katso esimerkiksi ihana lasten sänkyjen valikoima, josta löytyy esim. Frozen-, Minions-, Prinsessa-, Ryhmä Hau- ja Star Wars -teemaa. Autosängystä löytyy toimivat sumuvalotkin, vaikkapa yövaloiksi! Kivoja lahjaideoita ovat myös mm. käytännölliset avainkaapit, tyylikkäät kellot sekä taulut, joita löytyy moneen eri makuun esimerkiksi kirkkailla väreillä, New York -teemalla sekä mustavalkoisella ”old time” -teemalla varustettuna.

Tilaa huonekalut ja sisustustarvikkeet nyt, niin ne ehtivät jouluksi kotiisi. Toivotamme sinulle erittäin kaunista ja rauhallista joulun aikaa!