Huippukalusteen blogi ja uutiset

Tiedote poikkeustilanteesta (covid-19)

23.3.2020

Tiedote poikkeustilanteesta (covid-19)

Poikkeusolosuhteiden aikana koronaviruksen vuoksi verkkokaupan lähetykset toimitetaan tästä huolimatta normaalisti. Uudenmaan rajojen sulkeminen ei vaikuta rahtiliikenteen kulkuun. Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti ja teemme muutoksia tilanteen niin vaatiessa. Tällähetkellä suosittelemme asiontia verkkokaupoissa mahdollisimman paljon. Verkkokaupan toimituksen ovatkin lisääntyneet merkittävästi, josta johtuen postin tiedotteen mukaan (3.4.2020) jakeluissa voi olla pieniä viiveitä.

Esimerkiksi postin toimitusten yhteydessä lähikontaktia vältetään mahdollisimman paljon ja toimituksissa ei vaadita vastaanottajan allekirjoitusta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen vastaanotetuksi vastaanottajan puolesta. THL:n raportin mukaan koronavirus ei siirry pakettien mukana. Lisäksi olemme panostaneet toimitiloissamme erityisesti hygieniaan ja teemme asiakaspalvelutyötä mahdollisuuksien mukaan myös etänä.

Kiitos kun tuet kotimaista yritystämme ja työntekijöitämme. Pidetään Suomen rattaat pyörimässä yhdessä!

Edit: 17.4.2020: Koronatilanne on ruuhkauttanut lähetyksiä ja toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Edit 7.8.2020: Koronatilanne vaikuttaa moninkertaistuneen verkkokauppamyynnin vuoksi edelleen tehdastilattavien tuotteiden toimitusaikohin negatiivisesti. Myös tehtailla on tavaran saanti ongelmia alihankkijoilta. Tämä voi lisätä toimitusaikaa tilaustuotteilla kuluttajille moninkertaisesti. Kausituotteet kuten kylpytynnyrit ja piharakennukset on kaikki loppuunmyyty ja toimitusajat jopa yli 10-viikkoa tilauksesta. Varastotuotteiden toimitusajat kuitenkin edelleen normaalit.

Edit 17.11.2020: Koronatilanne vaikuttaa huoneistoonkantopalveluihin ja huoneistoonkantopalveluissa voi olla paikkakuntakohtaisia eroja. Tilanteesta johtuen kaikille paikkakunnille ei pystytä tarjoamaan lisähintaan ostettavaa huoneistoonkantopalvelua. Mikäli tarkoitus on kyseistä palvelua käyttää, suosittelemme asian tarkistusta sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@huippukaluste.fi niin tarkistamme sen hetkisen tilanteen palvelun toteuttamismahdollisuudesta. Kotipihaan toimituksen onnistuvat normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta.