Järjestä:

Oregon kalustesarja

Oregon on countryhenkinen ja massiivipuinen koko kodin mallisto. Oregon -maalaisromanttiset huonekalut on valmistettu maalatusta massiiviacaziasta ja mangosta. Oregon-kalusteet tehdään käsityönä, joten jokainen tuote on oma yksilönsä, eikä kahta täysin samanlaista Oregon-tuotetta ole. Tutustu ihaniin valkeisiin kalusteisiin!

Ladataan...

VALKOISET MAALAISROMANTTISET HUONEKALUT

Oregon -maalaisromanttiset huonekalut ovat osa maalaisromanttista sisustustyyliä, joka yhdistää maalaismaisen ja romanttisen tunnelman. Tämä tyyli korostaa kodikkuutta, pehmeyttä ja yksinkertaisuutta. Maalaisromanttinen senkki on upea säilytyskaluste esimerkiksi olohuoneesen. Tämä valkoinen senkki kätkee sisäänsä esimerkiksi kirjoja ja pikkutavaraa.

Oregon-sarjasta löytyy myös esimerkiksi näyttävä maalaisromanttinen tv-taso. Kaikki Oregon-kalusteet ovat valkoisia, ja niissä on kauniita countryhenkisiä yksityiskohtia. Tämän tyylin kalusteet ovat suosittuja etenkin makuuhuoneissa, olohuoneissa ja keittiöissä, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa huoneissa luomaan lämmin ja kutsuva ympäristö.

 

OREGON-KALUSTEIDEN HOITO-OHJEET

Oregon-kalusteille ominaista ovat mittojen poikkemat toisistaan sekä visuaaliset pintaviat. Tuotteissa voi ilmetä halkeamia ja värieroja. Häiritseviä halkeamia voi korjata valkoisella lakkakitillä jota on saatavilla rautakaupoista. Ennen käyttöönottoa kannattaa Oregon-kaluste pyyhkiä kostealla rätillä. Kannattaa myös ottaa huomioon, että uutena väriä saattaa irrota jonkin verran kalusteesta. Lipastojen, pöytien ja tuolien pohjaan kannattaa asentaa huopatassut. Myös kuumien astioiden käyttöä tulee välttää tuotteen pinnoilla. Pöydän pinta tulee aina suojata liinalla tai tabletilla.

Uuden kalusteen pinnasta voi lähteä voimakasta hajua, koska tuote ei pääse tuulettumaan tehdaspakkauksessaan. Haju lähtee pois tuulettamalla kalustetta siten, että myös ovet ovat avoinna kaapista. Jos tuote on pienessä tilassa eikä huoneessa ole koneellista ilmanvaihtoa, voi haju olla häiritsevää. Tuuletuksen aikana ei kaapissa tulisi olla tavaraa, jotta kaikki pinnat pääsevät tuulettumaan kunnolla.

Kotikonstein hajua voi poistaa myös seuraavalla tavalla: Ruokasooda, viinietikka ja aktiivihiili imevät hajua tehokkaasti. Esimerkiksi ruokasoodaa voi laittaa suoraan mukiin ja muki kaapin sisälle. Homeläiskät ovat myös mahdollisia tuotteen pinnalla. Home ei kuitenkaan pääse maalatun puun sisälle, joten home voidaan pyyhkiä pois liinalla.

Oregon kalusteet, sekä kuljetuskontti käsitellään tehtaalla hyönteisten torjunta-aineella ennen lähetystä, mahdollisesti puussa elävien toukkien hävittämiseksi. Joskus puussa elävä toukka voi selvitä elävänä Suomeen saakka. Toukan voi havaita puussa olevasta noin 1 mm reiästä, josta valuu tuoretta valkoista puupurua. Toukka on vaaraton, eikä se siirry muihin puulajeihin. Torjuntaan voi käyttää malasiinia joka on tehokas puutoukan torjuja.