Huippukalusteen blogi ja uutiset

Uusi vuosi – Uusi sisustus

22.1.2020

Uusi vuosi – Uusi sisustus

Vuosi on vaihtunut, ja valon määrä alkaa pikkuhiljaa lisääntyä. Joko sinullakin on keväinen olo? Kevät on kivaa aikaa uusia kodin sisustusta ja samalla järjestellä tavaroita, jotta uusi vuosi alkaa mahdollisimman miellyttävästi. Huippukalusteen Tammialesta poimit upeita sisustustuotteita edullisempaan hintaan. Aletuotteiden tarjoushinnat ovat voimassa 31.1.2020 asti.

Kanvaasitauluilla luot nopeasti omannäköisesi kodin. Pidätkö esimerkiksi eri kaupungeista, kuten Lontoo tai New York, kauniista maisemista, värikkyydestä tai vanhan ajan tauluista? Nämä katseenkiinnittäjät ovat ihastuttavia ja edullisia ostoksia sisustusta täydentämään.

Olohuoneen sohvakaluston päivitykseen sopivat esimerkiksi pirteänvihreä Rina-sohva tai retrompi Indico-sohva. Kun oleskelutilaa on runsaammin, ovat Andorra-kulmasohva ja siihen kuuluva rahi tyylikäs valinta. Pieneen tilaan taas sopii Mexico-vuodesohva, joka toimii samalla vierasvuoteena.

TV-tasoista alehintaan saat nyt esimerkiksi modernin Loungen sekä enemmän säilytystilaa omaavan Greenfordin. Mikäli kaipaat pyöreää sohvapöytää, tutustu metalliseen, valkoiseen Round-sohvapöytään. Canal Street taas on suorakulmion muotoinen suurempi sohvapöytä, jossa on metallinen runko.

Kierrätyspuusta valmistettu Melbourne-ruokaryhmä on kuudelle hengelle sopiva kokonaisuus keittiöön tai ruokailutilaan. Neljän hengen Dune-ruokaryhmä on valmistettu massiivipuusta. Mikäli kaipaat ruokapöytää pieneen tilaan, on Brocante hyvä vaihtoehto. Tämän pitkälti käsityönä valmistetun ruokapöydän tyyli on antiikinomainen.

Makuuhuoneen kalustepäivityksiin sopiva tuote on esimerkiksi korkealaatuinen Dream-jenkkisänky, jossa on jämäkkä pussijousijärjestelmä. Mikäli yöpöytäkin kaipaa vaihtoa, tutustu malleihin Harvey Park, Melbourne ja Brocante.

Kun kodin sisustus on saanut uuden ilmeen, on aika nauttia niin arjesta kuin juhlahetkistä uusin voimin ja aurinkoisin mielin. Tee tammialelöydöt verkkokaupassamme ja tilaa 31.1.2020 mennessä. Hauskoja sisustushetkiä!