Huippukalusteen blogi ja uutiset

Parhaat joululahjaideat

5.12.2022

Parhaat joululahjaideat

“Mitä ostaa joululahjaksi?” miettii moni. Paras joululahja on sellainen, joka ilahduttaa saajaansa ja jota lahjan saaja todella tarvitsee. Suosittelemme valitsemaan joululahjan, josta on iloa pitkään. Lue Huippukalusteen tonttujen vinkit parhaisiin joululahjoihin!

Panosta uneen – uudet peitot ja petivaatteet

Hyvät yöunet ovat yksi parhaista lahjoista, jonka rakkaimmalleen voi antaa. Mitäpä jos tänä vuonna käärisit paketteihin kauniita unia?

Sänky, patjat ja petivaatteet kannattaa uusia säännöllisesti ja uuden sängyn sekä paremmat yöunet voi antaa lahjaksi myös itselleen. Tutustu peitto- ja tyynyvalikoimaamme ja tee joululahjahankinnat ajoissa.

Lasten joulu

Monessa perheessä joulu on erityisesti lasten juhla. Joulupukkia odotetaan saapuvaksi jo heti aaton aamusta lähtien. Myöhemmin kodit täyttyvät riemunkiljahduksista Joulupukin tuodessa juuri niitä lahjoja, joita Korvatunturille lähetetyissä kirjeissä toivottiin.

Blogi/lasten joululahjat.jpg | 29kb | 400x400

Huippukalusteen valikoimista löydät ihanat lasten sängyt ja lasten suosimien hahmojen kuvittamat matot, kuin myös lelut, jotka monen lapsen jouluun kuuluvat.

Sisustustavara ilahduttaa koko vuoden

Tunnetko lahjansaajan sisustusmaun tai tekeekö mielesi uusia oman kodin sisustusta? Sisustuslahjat ilahduttavat ympäri vuoden.

Hanki esimerkiksi uusi peili tilaa avartamaan, seinille väriä sisustustaulujen muodossa tai piristä olohuoneen ilmettä uusilla sisustustyynyillä.

Etätyöntekijälle uusi työtuoli

Etätyöt tulivat koronan myötä jäädäkseen. Jos kotoa löytyy aktiivinen etätyöntekijä, kannattaa etätyöpiste laittaa kuntoon viimeistään nyt. Hanki Huippukalusteelta ergonomiset työtuolit ja sisustukseen sopiva työpöytä.

Huippukalusteen valikoimasta löydät myös koululaisille sopivat työpöydät ja -tuolit.

Blogi/työtuoli.jpeg | 12kb | 400x400

Uusi työtuoli on hyödyllinen lahja kotoa käsin työskentelevälle.

Tilaa joululahjat ajoissa

Joulun parhaat paketit kannattaa laittaa tilaukseen pikimmiten, jotta ne ehtivät varmasti aatoksi lahjan saajaa ilahduttamaan.

Hanki joululahjat Huippukalusteelta rennosti kotisohvalta. Vältä jouluruuhka ja tilaa paketit suoraan kotiovelle.

Tutustu Joulupukin suosittelemiin lahjaideoihin!