Järjestä:

Einhell akkutyökalut

Johdotonta vapautta työkaluihin ja puutarhaan.

Ladataan...

Yksi akkutyyppi. Yli 200 akkukonetta. 1000 mahdollisuutta.

Einhell Power X-Change on ensimmäinen akkujärjestelmä, joka tarjoaa yhtä lailla laajan valikoiman akkutyökaluja sekä tee-se-itse -harrastajille että kotipuutarhureille. Power X-Change tuoteperheestä löytyy jo yli 200 akkukonetta - akkuporakoneesta akkuruohonleikkuriin tai sähköpotkulautaan - ja perhe kasvaa ja kehittyy koko ajan. Tutustu Einhell Power X-Change akkuihin ja akkukoneisiin!

Kehittynein akkujärjestelmä. Einhelliltä.

Kun tarvitset tehoa, kestävyyttä, laatua, tarkkuutta tai vapautta. Valintasi on Einhell Power X-Change, kehittynein akkujärjestelmä johdottomaan vapauteen, työkaluihin ja puutarhaan. 

 

Power X-Change - Johdotonta vapautta työkaluihin ja puutarhaan.

Einhell Power X-Change akkujärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia johdottomasta vapaudesta kaikissa tilanteissa: rakentamisessa, remontoinnissa, puutarhanhoidossa, auton huoltohommissa jne. Siis ei enää murhetta lyhyistä sähköjohdoista tai puuttuvista pistorasioista, vaan vapautta, helppoutta, turvallisuutta ja iloa omien projektien toteuttamisesta!

 

Einhell on akkutestin voittaja

Einhell Power-X-Change järjestelmäakku voitti arvovaltaisen riippumattoman tutkimuslaitoksen akkutestin Saksassa marraskuussa 2020. Testattavana oli tunnettujen valmistajien kahdeksan akkua kahdeksasta eri akkujärjestelmästä ja  Einhellin Power X-Change akkujärjestelmän 2,0 Ah akku voitti tämän tiukan kisan! Einhell-järjestelmäakku oli vakuuttava mm. kestävyyden, käsittelyn ja turvallisuuden suhteen. Lue lisää akkutestistä ja vakuutu sinäkin Einhellin akkuosaamisesta!

Lue lisää Einhell-akkujärjestelmästä osoitteessa Einhell.fi! 

Einhell.fi sivustolta löydät myös vastauksen siihen, mikä Einhellin akusta tekee niin erityisen. Siis tutustu myös Power X-Change akkutekniikkaan ja ABS-akunohjausjärjestelmään ja vakuutu Einhell-akkujärjestelmän suorituskykystä, laadusta ja joustavuudesta!