Järjestä:

Patjat

Patjan tulee olla oikeanlainen ja omiin mieltymyksiin sopiva, jotta sen päällä on mukava nukkua. Vaahtomuovipatja tai joustinpatja käyvät sängyn runkoon. Lisäksi vaahtomuovipatja on hyvä valinta varapatjaksi yökyläläisille, jolloin varsinaista ylimääräistä sänkyä ei tarvita. Tarvitsemasi joustinpatjat ja vaahtomuovipatjat on helppoa tilata Huippukalusteen verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy myös kehoon mukautuva ortopedinen patja. Toimitamme patjat kotiin asti. Katso ja tilaa makuuhuoneeseesi!

Ladataan...

JOUSTINPATJA ANTAA TUKEA KEHOLLE 

Etsitkö täydellistä patjaa, joka tarjoaa ylellistä mukavuutta ja optimaalista tukea yöunillesi? Tutustu valikoimaamme joustinpatjoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen nukkumiskokemus. Joustinpatjamme takaavat pehmeän tunteen sekä levollisen ja miellyttävän nukkumisen.

Yksi joustinpatjojen suurimmista eduista on niiden tarjoama optimaalinen tuki. Joustavat jousistot mukautuvat kehon muotoihin ja painoon, tukien selkärankaa ja ehkäisten kipuja ja jännityksiä. Investoimalla joustinpatjaan saat pitkäaikaisen ratkaisun, joka kestää vuosia. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat, että patjasi säilyttää muotonsa ja mukavuutensa pitkään. Se on sijoitus hyvinvointiisi ja unen laatuusi.

 

VAAHTOMUOVIPATJA MUKAVAAN NUKKUMISEEN 

Vaahtomuovipatja tarjoaa mukavat yöunet. Sitä voi käyttää sängyn rungon lisäksi vieraspatjana lattialla. Vaahtomuovipatjan pinta reagoi kehon lämpöön ja painoon, joten tunnet olosi rentoutuneeksi joka yö ja voit herätä virkeänä.

Meillä on laaja valikoima vaahtomuovipatjoja, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen. Investoi hyvinvointiisi ja unen laatuusi valitsemalla Huippukalusteelta patja, joka täyttää kaikki tarpeesi!