Järjestä:

Mallistot

Jos olet kyllästynyt kiertelään huonekalukauppoja kannattaa tutustua huippukalusteen laajaan kalustemalistoon. Valikoimistamme tuhansia tuotteita - ja voit olla varma että saat tuotteen kilpailukykyiseen hintaan ja edullisella toimituksella. Meiltä on mahdollista noutaa tuotteita myös suoraan Kajaanin varastoltamme.

Ladataan...

Huippukaluste on huonekalujen verkkokauppa, josta tilaat helposti lukuisien laadukkaiden mallistojen huonekalut. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi suosittu Unipuu-sänky. Vintage-huonekalut sopivat hyvin vaikkapa maalaispirttiin tai moderniin sisustukseen rajoja rikkomaan. Nämä supersuosion saaneet Vintage-kalusteet on tehty mangopuusta. Katso kaikki mallistot, ja tilaa toivomasi huonekalut netistä helposti ja nopeasti!

Acazia on tunnettu huonekalujen sarja, jonka komeat huonekalut sopivat moneen makuun. Acazia-huonekalut on valmistettu viljellystä akaasiasta, joka ei vahingoita sademetsiä. Ajattomat ja tyylikkäät Acazia-kalusteet löydät meiltä edulliseen hintaan. Katso esimerkiksi Acazia-tv-taso, ruokapöydäksi täydellinen Acazia-pöytä, Acazia-sohvapöytä olohuoneeseen sekä Acazia-lipasto, joka sopii vaikkapa työhuoneeseen.