Järjestä:

Sähkösäätöiset työpöydät

Sähkösäätöinen työpöytä on kätevä kaluste työhuoneeseen, etätyöpisteelle tai toimistoon. Se on korkeussäädettävä työpöytä, jonka ääressä voit seisoa tai istua. Säätöpöytä onkin yhä yleisempi valinta työpöydäksi. Tilaa sinulle sopiva edullinen sähköpöytä Huippukalusteelta!

Ladataan...

SÄHKÖPÖYTÄ - TYÖPISTEEN MUKAUTUVA SÄÄTÖPÖYTÄ 

Sähköpöytä on yleistynyt viime vuosina, kun sen hintataso on laskenut huomattavasti. Tämän ansiosta säätöpöytä on entistä saavutettavampi niin kotitoimistoihin kuin perinteisiin työympäristöihinkin. Sähkösäätöinen työpöytä on ergonominen, mikä on ratkaisevan tärkeää pitkien työpäivien aikana. 

Säädettävä työpöytä voidaan helposti säätää sopivalle korkeudelle napin painalluksella, jolloin voit vaihdella istuma- ja seisomatyön välillä. Tämä vähentää staattista kuormitusta ja auttaa ehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, kuten selkäkipuja ja niska-hartiaseudun jännitystä. 

Korkeussäädettävä työpöytä sopii mukautuvuutensa vuoksi mihin vain – tietokoneella työskentelyyn, kirjoittamiseen tai vaikka askarteluun. Kun tavoitteesi on tehdä työtilastasi viihtyisämpi ja toimivampi, sähkösäätöinen työpöytä on erinomainen ratkaisu.

 

EDULLINEN SÄHKÖSÄÄTÖINEN JA KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ TYÖPÖYTÄ 

Korkeussäädettävä työpöytä sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille käyttäjille – olitpa sitten opiskelija, etätyöntekijä tai ammattilainen toimistossa. Sähköpöytä on loistava kaluste, sillä vaihtelevat työasennot parantavat verenkiertoa ja auttavat ehkäisemään lihasten jäykistymistä. Seisominen aktivoi kehon suuria lihasryhmiä ja lisää energiankulutusta verrattuna jatkuvaan istumiseen. Tämä voi myös parantaa keskittymiskykyä ja tuottavuutta päivän aikana. 

Säädettävä työpöytä auttaa löytämään juuri optimaalisen työskentelyasennon myös istuessa. Oikea korkeus suhteessa näyttöön, näppäimistöön ja hiireen vähentää rasitusta ranteissa, kyynärpäissä sekä hartioissa. Tilaa toiveidesi mukainen sähköpöytä Huippukalusteelta edullisesti!