Järjestä:

Lana kalustesarja

Lana-lankkupöytä sekä muut Lana-malliston tuotteet ovat upeita massiivipuisia kodinkalusteita, joiden yksilöllinen rustiikkisuus sopii moneen sisustukseen. Ruokapöytänä lankku on tyylikäs valinta. Pyöreä lankkupöytä on suosittu malli, ja pieni lankkupöytä mahtuu pienempäänkin ruokailutilaan. Löydä sinulle sopiva Lana -lankku-pöytä, ja tee tilaus!

Ladataan...

SUOSITTU LANA-LANKKUPÖYTÄ 

Lana-lankkupöytä sekä -tuolit ovat laadukkaita ja massiivimäntyisiä kalusteita. Saatavilla on muun muassa Lana-lankkupöytä 150 cm tai 200 cm pituudessa. Lankku-pöytä sopii myös ulkokäyttöön katetussa tilassa. Se tuo tyylikkyyttä terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

Jokainen Lana-lankkupöytä on kaunis ja yksillöllinen. Sen ominaisuuksiin kuuluvat halkeamat sekä puun luonnolliset virheet, joita ei korjata tehtaalla. Mm. puussa mahdollisesti oleva pihka poistetaan koneellisesti jolloin kansilevyyn jää ura. Uraan ei käytetä täyteainetta. Näin ollen Lana-lankkupöytä on rustiikkinen luonnontuote. 

 

KULMIKAS TAI PYÖREÄ LANKKUPÖYTÄ JOKA KOOSSA

Pyöreä lankkupöytä yhdistää perinteisen kulmikkaan lankkupöydän rustiikin ilmeen moderniin ja eleganttiin muotoiluun. Sen pyöreä muoto luo harmonisen ja kutsuvan ilmapiirin tilaan. Pyöreä lankkupöytä sopiikin täydellisesti esimerkiksi ruokailutiloihin tai olohuoneen keskipisteeksi.

Pieni lankkupöytä on täydellinen ratkaisu ahtaaseen keittiöön tai tilaan, joka kaipaa kompaktia ja monikäyttöistä lankku-pöytää. Pieni lankkupöytä sopii täydellisesti esimerkiksi eteiseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, tarjoten käytännöllisen lisän sisustukseen.


LANKKU RUOKAPÖYTÄNÄ ON TYYLIKÄS RATKAISU

Jos etsit näyttävää ja vaikuttavaa keskipistettä ruokailutilaan, massiivipuinen lankku-ruokapöytä on täydellinen valinta. Luonnonmateriaalit ja rustiikkinen ilme kutsuvat perheen ja ystävät pöydän ääreen nauttimaan herkullisista aterioista ja mukavasta seurasta. 

Ruokapöytänä lankku on vahva ja kestävä. Lana-malliston lankku-ruokapöytä on valmistettu laadukkaista puumateriaaleista ja huolellisella käsityöllä. Lankku-pöytä onkin sijoitus, joka kestää vuosikymmeniä ja tarjoaa iloa lukuisiin ruokailuhetkiin!