Järjestä:

Vuodetuolit ja vuoderahit

Vuodenojatuolissa on rentouttavaa myös istuskella. Vuodetuoli sopii pienempäänkin tilaan, mikäli vuodesohva ei mahdu kotiisi. Kun varavuodetta ei tarvita, vuode-nojatuoli on mainio lepotuoli vaikkapa olohuoneeseen sohvan kaveriksi. Tarpeisiisi paras vuodetuoli tai vuoderahi löytyy verkkokaupastamme. Meillä on yleensä myös useampi vuodetuoli-tarjous, joten tutustu rauhassa koko valikoimaan!

Ladataan...

VUODENOJATUOLI ON MONIPUOLINEN HUONEKALU

Vuodetuolit tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja monipuolisuutta. Olitpa sitten etsimässä lukemis-, päiväuni- tai lepopaikkaa pitkän päivän päätteeksi, vuodenojatuoli tarjoaa tilan uppoutua rentoutumisen maailmaan. Yhtä lailla se on vierashuoneen tilaa säästävä kalustevalinta.

Vuodenojatuoli on tilaa säästävä huonekalu kotiisi. Sen voi sijoittaa esimerkiksi olohuoneeseen, työhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Vuode-nojatuoli levittyy käteväksi varavuoteeksi vieraillesi. Vuoderahi taas sopii suoraan sellaisenaan moneen tilaan lisäistuimeksi. Vuoderahia on helppo ja kevyt liikutella tilaan, jossa varavuode tarvitaan. Jotkut vuodenojatuolit tarjoavat nukkumapaikan jopa kahdelle henkilölle!


VUODE-NOJATUOLIN OMINAISUUKSIA

Vuodetuoli ovat rentoutumispaikka, jossa voit todella tuntea olosi kotoisaksi. Pehmeät istuintyynyt ja selkänoja takaavat tuen jokaiselle kehon osalle, kun taas ergonomisesti suunnitellut muodot mahdollistavat rentoutumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Monessa vuodenojatuolissa on käteviä toimintoja, kuten taittuva mekanismi tai sisäänrakennettu jalkarahi, jotka tekevät niistä tilaa säästäviä vaihtoehtoja. Valikoimamme kattaa vuodenojatuolit eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten klassisen tyylin ystävä, modernin muotoilun ihailija tai skandinaavisen minimalistisen tyylin kannattaja, meillä on sinulle paras vuodetuoli, joka täydentää kotisi sisustuksen täydellisesti.

 

LÖYDÄ TARPEISIISI PARAS VUODETUOLI

Huippukalusteen laadukkaat ja kestävät vuode-nojatuolit ovat pitkäikäisiä kalusteita. Meiltä ostettu vuodenojatuoli säilyttää kauneutensa ja mukavuutensa vuosien ajan. Hanki sinulle paras vuodetuoli tänään, ja yhdistä mukavuus, tyyli ja tilansäästö samaan huonekaluun!