Järjestä:

Lasten patjat

Ladataan...

Hyvä patja on avainasemassa hyviin uniin. Patjan tulee olla mukava ja nukkujalle sopiva, jotta sen päällä on miellyttävä nukkua. Kasvavan lapsen patjaan kannattaakin panostaa - näin takaat laadukkaat unet pienokaiselle.

Lapsille valitaan useimmiten vaahtomuovipatja, joka sopii hyvin kevyelle nukkujalle. Lasten vaahtomuovipatja on helppo ja kevyt käsitellä, joten sen tuulettumaan vieminen sujuu vaivattomasti.

Vaihtoehto vaahtomuovipatjalle on polyesterikuidusta valmistettu patja. Polyesterikuitupatjan etuihin kuuluu helppohoitoisuus ja hygieenisyys. Polyesterikuituisten patjojen patjasisuksen voi huuhdella vahingon sattuessa, joten se sopii etenkin pienten lasten patjaksi. 

Huippukalusteelta löydät kattavan valikoiman patjoja eri ikäisille lapsille. Valikoimaamme kuuluu niin jatkettavat patjat, patjojen jatkopalat kuin mittojen mukaan leikatut patjat

Meiltä saat myös lasten sängyt. Oli etsinnässäsi sitten jatkettava sänky, parvisänky tai kerrossänky, löydät sen valikoimastamme. Verkkokaupastamme löydät muutkin lastenhuoneen kalusteet ja sisustustuotteet

Tutustu ja tilaa lapselle sopiva patja edullisesti!