Järjestä:

Kerrossängyt

Kerrossänky on erinomainen valinta huoneeseen, jossa on useampi nukkuja. Vaihtoehtoja ovat kerrossänky kolmelle tai kahdelle henkilölle. Meiltä löydät esimerkiksi auton malliset sängyt, kuten paloautokerrossänky. Myös perinteiset valkoiset kerrossängyt kuuluvat valikoimaamme. Jos etsit yhdelle henkilölle sopivaa tilaa säästävää vaihtoehtoa, tutustu parvisänkyihin!

Ladataan...

KERROSSÄNKY KOLMELLE TAI KAHDELLE NUKKUJALLE

Laadukas kerrossänky kolmelle tai kahdelle henkilölle takaa hyvät yöunet kaikille nukkujille. Siinä on turvallisuutta lisäävät reunapalkit sekä portaat tai tikkaat, jotka helpottavat ylös- ja alasmenoa. Kerrossänky on myös erinomainen valinta perheille, joissa on useampi lapsi. Se tarjoaa mahdollisuuden sisarusten yhteiseen nukkumiseen samassa huoneessa, jolloin lapset voivat viettää aikaa yhdessä ennen nukkumaanmenoa ja jakaa kokemuksia päivän tapahtumista.

Kerrossänky kolmelle henkilölle lisää nukkumispaikkoja entisestään. Olipa kyseessä lastenhuone, vierashuone tai vaikkapa mökki, kerrossänky kolmelle tarjoaa on hyvä ratkaisu. Tämän kerrossängyn paras ominaisuus on sen tilansäästökyky. Voit hyödyntää huoneen korkeutta täysin uudella tavalla ja vapauttaa lattiatilaa muuhun käyttöön.

 

PALOAUTOKERROSSÄNKY MUKAAN LEIKKEIHIN

Paloautokerrossänky on hauska valinta kerrossängyksi. Paloautosänky on suosittu lasten keskuudessa, ja paloautokerrossänky lisääkin mielikuvituksellisuutta lastenhuoneeseen, kun lapsesi voivat leikkiä olevansa pelastamassa päivää. Paloauto-sänky tarjoaa myös mukavat yöunet leikkipäivän jälkeen.