Järjestä:

Keittiö

Ladataan...

Keittiön kalusteet ovat joka kodissa tarpeellisia. Jokaisella meillä on keittiö – pieni tai iso. Keittiössä vietetään aikaa, seurustellaan, laitetaan ruokaa ja syödään. Kodin tiloista juuri keittiö on kovimmalla käytöllä aamusta iltaan. Aamulla napsautetaan päälle kahvinkeitin, ja illalla laitetaan vielä viimeiset tiskit koneeseen ennen nukkumaanmenoa.

Sillä, miten toiminnot on keittiössä sijoitettu, on suuri merkitys arjen sujuvuudelle. Keittiövalikoimastamme löytyvät mm. toivomasi ruokailuryhmä tai perinteinen pirttikalusto. Sinulla on myös mahdollisuus valita erikseen yksittäinen ruokapöytä sekä mieleisesi ruokapöydän tuolit. Tyylejä on valikoimassamme monenlaisia. Perheen pienimmälle sopiva istuin taas on syöttötuoli.

Lisäksi laajasta valikoimastamme löytyvät baariryhmät, jotka sopivat myös olohuoneeseen. Saareke on keittiön upea ja käytännöllinen lisätila, jonka päällä voi kokkailla tai syödä aamiaista. Näppärät keittiötikkaat auttavat kurottamaan korkeampiin kaappeihin. Katso kaikki keittiön kalusteet, ja tee tilaus helposti verkkokaupassa!