Järjestä:

Sohvat ja lepotuolit

Ladataan...

Sohvat ovat usein olohuoneen keskipiste. Sohva lisää tyyliä ja persoonallisuutta mihin tahansa tilaan, kuten myös lepotuoli. Istuskelu olohuoneessa on ihanaa, kun sohva tai lepotuoli on mieluinen ja mukava istua. Etsitpä sitten jotain modernia tai perinteistä, sohvissa ja lepotuoleissa on olemassa paljon vaihtoehtoja, joiden avulla olohuoneesi näyttää upealta!

Sohva on usein paikka, missä vietetään aikaa perheen tai ystävien kanssa, joten sen mallia ja kokoa kannattaa miettiä. Kahden istuttava pieni sohva mahtuu pienempäänkin tilaan, ja kolmen istuttava iso sohva tarjoaa istumapaikan kolmelle henkilölle. Laajasta valikoimastan sohvat moneen tarpeeseen. Valimoistamme myös neljänhengen sohvat.

Mikäli majoitat usein vieraita, on vuodesohva tai vuodetuoli hyvä valinta. Divaanisohva tai kulmasohva sopii isommallekin istujajoukolle. Meiltä saat myös hankittua sohvakaluston, jossa kaikki sohvat ja lepotuolit ovat samaa yhteensointuvaa tuotesarjaa. Valikoimastamme löydät myös muun muassa keinutuolit, joissa on kiva vaikkapa lueskella kirjaa. Tutustu ja tilaa mieleisesi sohva ja lepotuoli omaan olohuoneeseesi Huippukalusteelta!