Järjestä:

Ruokapöydän tuolit

Ruokapöydän tuolit muodostavat ruokapöydän kanssa upean ruokaryhmän. Ruokatuolit moneen makuun ja tilaan löydät Huippukalusteelta. Valinnanvaraa on niin värissä, materiaalissa kuin tyylissäkin. Valikoimistamme löytyvät muun muassa modernit taivutejalkaiset keittiötuolit sekä "uusvanhat" vintagehenkiset ruokailutuolit. Katso myös upeat venetsia-tuolit! Venetsialaistuoli on aito italialainen klassikko, joka on suosituimpien tuotteidemme joukossa.

Ladataan...

VENETSIA-TUOLIT – KLASSISET KEITTIÖTUOLIT

Venetsialaistuoli on aito italialainen ruokapöydän tuoli. Venetsia-tuoli on valmistettu rottingista, ja siinä on kaunis verhoilu, jonka ostaja saa valita itse. Venetsialaistuolissa on selkänoja sekä usein  matalat, leveät käsinojat.

Venetsia-tuolin design on yksinkertainen ja klassinen, mutta erittäin tyylikäs. Rottinkiset osat kannattaa kostuttaa välillä esimerkiksi suihkepullolla, jotta materiaali ei kuivu liikaa. Tämä lisää tuotteen käyttöikää. Valikoimastamme löytyvät myös varaosat venetsialaistuoliin.

 

RUOKAILUTUOLIT MONISSA TYYLEISSÄ

Ruokailutuolit ovat olennainen osa kodin ruokailualueen sisustusta ja toimivuutta. Keittiötuolimme ovat saatavilla monissa eri malleissa ja materiaaleissa, mikä mahdollistaa niiden sovittamisen monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Ruokailutuolien suunnittelussa otetaan huomioon sekä mukavuus että kestävyys, jotta ne tarjoavat istujilleen miellyttävän istumakokemuksen. 

Ruokatuolien valikoimamme sisältää myös pinnatuolit. Pinnatuolit ovat olleet suosiossa jo useita vuosia, ja ne ovat edelleen yksi ostetuimmista tuolimalleista. Uutuutena meiltä löytyy pinnatuoli ulkokäyttöön. Myös perinteinen puinen ruokatuoli on mainio valinta.

 

RUOKATUOLIT NOPEALLA TOIMITUKSELLA

Kun olet valmis päivittämään ruokailualueesi ilmeen, ryhdy etsimään juuri sinun sisustukseesi sopivia tuoleja. Valitse keittiöösi sopivin malli ruokapöydän tuolille, ja tee tilaus Huippukalusteelta helposti ja nopeasti! Varastomme Kajaanissa lähettää keittiötuolit kotiisi alta aikayksikön.