Järjestä:

Scandic pegasus patjamallisto

Scandig pegasus patjamallisto on valmistettu ammattitaidolla suomessa

Ladataan...

Sillä miten nukut yösi on suuri merkitys hyvinvointiisi ja terveyteesi. Siksi juuri sinun vartalollesi sopivimman sängyn ja patjan valitseminen on kullanarvoinen hankinta.

Unicon Scandic pegasus malliston runsas ja korkeatasoinen valikoima takaa, että löydät varmasti yksilöllisen ja kehollesi sopivan vuoteen. Voit valita sänkyysi esimerkiksi teräksisen joustinpatjan tai älykkään viskoelastisen vaahtopatjan, erilaisia runko­ratkaisuja, leveyksiä, verhoilu­materiaaleja ja jalka­sarjoja. Viimeistele nukkumismukavuus sinulle sopivalla petauspatjalla.

Scandic on tuoteperhe, johon panostimme kaiken kokemuksemme siitä, mikä tekee sängystä hyvän. Huippuvarusteltu Scandic on samaan aikaan teknisesti ylivertaisen viimeistelty ja erittäin mukava nukkua – valitsitpa pehmustemateriaaliksi älykkään vaahtopehmusteen tai karkaistulla teräsjousistolla varustetun joustinpatjan. Runsaan määrän vaihtoehtoja tarjoavan Scandic-vuodemalliston skandinaavinen tyylikäs muotoilu, tinkimätön suomalainen työn laatu ja huolellisesti valitut runko-, pehmuste- ja verhoilumateriaalit tekevät tuotteesta ylellisen miellyttävän kokonaisuuden.