Järjestä:

Lankkupöydät

Laadukas lankkupöytä luo kotiisi rustiikkista tunnelmaa. Tämä ruokapöytä pyrkii pysymään mahdollisimman lähellä puun luonnollista kauneutta, eikä puuhuun kuuluvia virheitä yritetäkään peittää. Valikoimastamme löytyy lankku-ruokapöytä eri kokoisina ja värisinä. Esimerkiksi Lana-sarjan lankkupöytää on saatavilla puu- ja metallijaloilla valintasi mukaan. Valmistamme omalla Kajaanin tehtaallamme Atlantic-sarjan lankku-pöytää myös mittatilauskalusteina. Katso vaihtoehtomme, jotka ovat aina saatavilla parhaaseen hintaan laadusta tinkimättä!

Ladataan...

LANKKU-RUOKAPÖYTÄ KEITTIÖÖN

Tuo luonnonläheinen ja kestävä tyyli ruokailutilaasi hankkimalla upea lankkupöytä! Lankku-ruokapöytä valmistetaan usein "vintagehenkeen" vanhan näköiseksi, ja se onkin näyttävä valinta keittiönpöydäksi. Pöytälevyssä käytetyt leveät lankut antavat pöydälle ainutlaatuista luonnetta ja visuaalista kiinnostavuutta.

Lankku-pöytä yhdistää huolella valitut materiaalit tarjoten sinulle uniikin huonekalun, joka on sekä käytännöllinen että kaunis. Se tuo mukanaan luonnonläheisen tunnelman, joka on omiaan luomaan lämpöä ja kodikkuutta keittiöösi. Jokainen lankkupöytä on yksilöllinen taideteos. Se on valmistettu huolella valikoiduista puulajeista, kuten tammi, pyökki tai mänty, jotka korostavat puun luonnollista kauneutta ja ainutlaatuista pintakuvioita.


ISO TAI PIENI LANKKUPÖYTÄ

Sopiva lankku-pöytä löytyy huomioiden monet tekijät, kuten omat mieltymyksesi, tilan koko, sisustustyylisi sekä budjettisi. Pieni lankkupöytä sopii pienempään ruokailutilaan, kun taas suurempaan keittiöön tai ruokailuhuoneeseen voi olla järkevämpää hankkia pitkä lankkupöytä. Laaja valikoima kokoja ja värejä mahdollistaa sen, että löydät juuri sinun tilaasi sopivan pöydän, oli kyseessä sitten aamiaisnurkkaus tai suurempi huone.

Mittaa huolellisesti tila, johon lankkupöytä tulee. Huolehdi tilan ympärillä olevasta vapaasta tilasta, jotta ruokailutuoleja voi helposti liikuttaa sekä istua mukavasti. Huomioi pöydän koko myös sen mukaan, kuinka monta ihmistä yleensä ruokailee samassa pöydässä. Lankkupöytämme ovat suunniteltu monikäyttöisiksi, ja ne sopivat erinomaisesti niin perheen yhteisiin ruokailuhetkiin kuin rentoihin illanviettoihinkin. Lankku-ruokapöytä on usein suosittu hankinta maalaistyyliseen tai skandinaaviseen sisustukseen. Valikoimamme jokainen lankku-ruokapöytä on valmistettu ammattitaidolla. Huolellinen viimeistely ja yksityiskohtien tarkka hionta tekevät pöydästäsi näyttävän huonekalun.


UPEA LANKKU-PÖYTÄ HUIPPUKALUSTEELTA

Huippukalusteelta löytyy toivomasi lankku-pöytä edulliseen hintaan. Laadukkaat puumateriaalit takaavat, että lankkupöytä säilyy kauniina ja kestävänä vuosien ajan. Hanki oma unelmien lankku-pöytäsi ja luo ainutlaatuinen tila, joka kutsuu perhettä ja ystäviä yhteen!