Järjestä:

Sängyt ja patjat

Ladataan...

Oikeanlainen sänky on tärkeä valinta, joka voi vaikuttaa unen laatuun. Huomioimalla muun muassa makuuhuoneen koko ja nukkujien määrä löytyy kullekin nukkujalle paras sänky. Esimerkiksi pieneen tilaan tai lapselle sopii hyvin kapea sänky. Leveä sänky taas on sopiva valinta henkilölle, joka tykkää nukkua leveästi tai pyörii enemmän sängyssä. Iso sänky tarvitaan myös silloin kun etsinnässä on parisänky kahdelle nukkujalle.

Lastensänky voi olla tilansäästön vuoksi myös kerrossänky tai parvisänky, jonka alle mahtuu säilytys- tai oleskelutilaa. Seniorisänky on suunniteltu iäkkäämmän henkilön tarpeita ajatellen. Jos toiveissa on hankkia varasänky esimerkiksi vierashuoneeseen, löytyy sellainenkin Huippukalusteen verkkokaupasta.

Toimitamme sängyt sinulle kotiin asti. Onpa valintasi sitten suosittu jenkkisänky tai jämäkkä runkosänky, löydät kaikki vaihtoehdot laajasta valikoimastamme. Katso myös kätevä moottorisänky, jossa voit säätää asentoa tarpeen mukaan. Meiltä saat lisäksi erilaiset patjat monipuolisesti. Tutustu tuotteisiin, tilaa sopiva sänky, ja nuku hyvin!