Järjestä:

Pihakeinut

Puinen puutarhakeinu katoksella on ihana lisäys jokaisen pihan sisustukseen. Kahdenistuttavan keinun avulla voit luoda oman keitaasi keskelle arjen kiireitä. Puinen keinu tuo pihaan perinteistä suomalaista ilmettä. Vastakkain istuttava keinu mahdollistaa ajanvieton yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa, sillä siihen sopii jopa neljä henkilöä. Pihakeinussa voit rentoutua, kuunnella lintujen laulua ja tuntea tuulen henkäyksen kasvoillasi. Lapsetkin rakastavat keinumista, ja kahden istuttava keinu on oiva paikka leikkihetkiin ulkona. Valikoimassamme on myös suosittuja riippukeinuja

Ladataan...

PUINEN PIHAKEINU SUOMALAISEEN MAKUUN

Puinen keinu on klassinen ja ajaton valinta sekä tyypillinen näky suomalaisen kodin pihalla. Puutarhakeinun luonnollinen ulkonäkö sulautuu kauniisti ympäröivään luontoon ja tuo viihtyisyyttä pihaan. Pihakeinu on käsitelty kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, ja sen vankka rakenne takaa pitkäikäisyyden.

Puinen pihakeinu tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja keinumiseen omalla pihalla. Siihen voi hankkia myös pehmusteita, jotka lisäävät mukavuutta. Puinen puutarhakeinu on erinomainen lisä puutarhaan, tarjoten rauhallisen paikan nauttia luonnon kauneudesta. Huippukalusteen kotimaisissa pihakeinuissa käytetään laadukasta ja jämäkkää puumateriaalia, joka on käsitelty kestämään ulkoilman rasituksia.

 

KAHDEN ISTUTTAVA KEINU PUUTARHAKEINUKSI

Kahden istuttava keinu on ihanteellinen valinta pariskunnille tai ystäville, jotka haluavat nauttia keinumisesta yhdessä. Kahdenistuttava keinu tarjoaa tarpeeksi tilaa kahdelle henkilölle. Sen rakenne on suunniteltu kestämään kahden aikuisen painon. 

Kahden istuttava keinu voi olla myös varustettu pehmusteilla ja tyynyillä, jotka lisäävät istuinmukavuutta. Istahda kahdenistuttavaan keinuun yhdessä ystäväsi tai kumppanisi kanssa, tai lue lapsellesi satu kesäisessä ulkoilmassa!

 

VASTAKKAIN ISTUTTAVA KEINU - PIHAKEINU KATOKSELLA

Pihakeinu katoksella tarjoaa suojaa auringolta ja sateelta, mikä tekee keinumisesta mukavaa myös vaihtelevissa sääolosuhteissa. Puutarhakeinu katoksella on vastakkain istuttava keinu, joka sopii sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhteisiin hetkiin pihalla.

Pihakeinu katoksella mahdollistaa kasvotusten istumisen, mikä tekee siitä täydellisen keskusteluille ja yhdessäololle. Vastakkain istuttavan keinun tukevat rakenteet ja mukavat istuimet kestävät keinuntaa vuodesta toiseen. Valitse puutarhakeinu katoksella tai ilman, ja tilaa se Huippukalusteelta edullisesti kotipihaasi toimitettuna!