Huippukalusteen blogi ja uutiset

Päivitä sänky ja petivaatteet

19.9.2022

Päivitä sänky ja petivaatteet

Hyvät unet auttavat jaksamaan arjessa, joten sänkyyn ja petivaatteisiin, sekä niiden pesuun ja huoltamiseen kannatta panostaa.

Sänky, petauspatja, peitot ja tyynyt kannattaa uusia säännöllisesti. Sängyn kuntoa on hyvä tarkastella viimeistään kymmenen vuoden kohdalla. Petauspatjan vaihtoa suosittelemme 2–5 vuoden välein. Uudet tyynyt kannattaa hankkia parin vuoden välein ja peitto kestää käytössä noin neljä vuotta.

Huolla sänkyä ja petivaatteita

Sänky, patjat ja petivaatteet säilyvät parempana pidempään, kun huollat ja peset niitä säännöllisesti.

Ihmisestä erittyy yön aikana erilaisia kuona-aineita ja hikeä. Petivaatteet kannattaakin suojata aina lakanoilla, jonka lisäksi petivaatteet, etenkin tyyny ja peitto, on syytä myös pestä säännöllisesti. Suosittelemme myös sängyn ja petivaatteiden imuroimista lakanoiden vaihdon yhteydessä parin viikon välein.

Petauspatja kannattaa suojata patjansuojuksella, jolloin se säilyy paremmassa kunnossa pidempään.

Laadukas sänky kestää aikaa

Laadukas sänky kestää aikaa ja nukuttuja öitä. Kun ostat itsellesi sopivan jämäkän ja laadukkaan sängyn, saat siitä pitkäaikaisen ystävän.

Erilaisten sänkyjen ominaisuuksista ja parempiin uniin vaikuttavista iltarutiineista voit lukea lisää täältä.

Jatka lukemista ja tutustu suosituimpiin sänkysarjoihimme.

Basic Amor – suosittu sänkysarja

Basic Amor -sarjan runkopatjasängyt ja jenkkisängyt ovat suosituimpia sänkyjämme. Sarjasta löydät erinomaiset sängyt erilaisille nukkujille – valitse esimerkiksi 80 cm leveä runkopatjasänky tai 180 cm leveä jenkkisänky.

Sarjan sänkyjen tyylikäs verhoilu varmistaa, että sänky sopii myös makuuhuoneen sisustukseen. Basic Amor -sarjan sängyt ovat erinomainen valinta hyviin yöuniin.

Runkopatjasänky harmaalla verhouksella

Kuninkaalliset unet Royal-sarjan sängyissä

Kun etsit erittäin laadukasta sänkyä, valitse esimerkiksi Royal runkopatjasänky, johon voit valita itsellesi parhaiten sopivan petauspatjan laajasta valikoimastamme.

Jos toiveissa on moottoroitu sänky, jonka avulla saat jalka- tai tyynypäädyn itsellesi optimaalisimpaan asentoon, tutustu korkealaatuisiin moottoroituihin jenkkisänkyihin, petauspatjalla tai ilman petauspatjaa – jokaiselle jotakin.

 Blogi/royal moottorisänky.jpeg | 12kb | 400x318

 

Monipuolinen valikoima sänkyjä Huippukalusteelta

Tutustu monipuoliseen sänkyvalikoimaamme, josta löydät niin sänkyjen rungot, jenkkisängyt, runkosängyt, moottorisängyt kuin -pohjatkin. Tuotteet tilaat helposti suoraan Huippukalusteen verkkokaupasta.