Huippukalusteen blogi ja uutiset

Uusi sohva – miten olisi nahkasohva?

26.10.2022

Uusi sohva – miten olisi nahkasohva?

Onko uusi sohva kiikarissa? Oletko harkinnut nahkasohvan ostamista?

Nahkasohva on erinomainen valinta useimpiin koteihin, sillä laadukas nahkasohva on kestävä ja ajaton vaihtoehto. Nahka on myös helppo pitää puhtaana.

Jatka lukemista ja tutustu nahkasohvan etuihin olohuoneen katseenvangitsijana!

Valikoimastamme löydät monipuoliset nahkasohvat eri sisustusmakuihin, klassisesta Chesterfield-sarjan nahkasohvasta aina trendikkääseen valkoiseen nahkasohvaan.

Nahkasohvien lisäksi löydät Huippukalusteelta myös nahkaiset nojatuolit, kuten ​​aidosta korkealaatuisesta Rub Off -antiikkinahasta valmistetut Chesterfield-nojatuolit.

Nahkasohvan edut

Nahkasohva on tyylikäs valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Parhaimmillaan laadukas nahkasohva kulkee mukanasi vuosikymmeniä.

Nahkasohva lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa

Nahkasohva on erinomainen valinta kotiin, jossa materiaalin helppo puhdistaminen on tärkeää. Nahkaa sohvien ja nojatuolien verhoilumateriaalina suosivatkin niin monet lapsi- kuin lemmikkieläinperheetkin. Kuraiset tassut tai likaiset kädet eivät johda sohvanpäällisten pesuun, vaan likaiset kohdat saa helposti pyyhkimällä puhtaaksi. Lue lisää sohvan puhdistuksesta.

Helppohoitoinen nahkasohva

Nahkasohva tai nahkainen nojatuoli ovat pitkäikäisiä kumppaneita oikein hoidettuna. Nahkasohvan hoitaminen ei ole rakettitiedettä ja saat nahan pysymään hyvänä kun hoidat sitä säännöllisesti nahanhoitotuotteilla. Nahanhoitotuotteilla hoidettu nahka pysyy pehmeänä ja venyvänä, eikä hyvin hoidettu nahka myöskään likaannu helposti. Hoidettu nahan pinta myös näyttää paremmalta, säilyttäen paremmin kiillon ja värinsä.

Nahkasohva on allergisen valinta

Allergisen kannattaa pitää nahkasohva mielessään uutta sohvaa hankkiessa, sillä nahkasohva ei juuri pölyynny. Kangassohva sen sijaan kerää herkästi kankaan kuituihin pölyä ja likaa.

Jos uuden sohvan hankinta on ajankohtaista, tutustu sohvan osto-oppaaseen.

Monipuoliset nahkasohvat: sohvien klassikoista trendisohviin

Huippukalusteen valikoimasta löydät nahkasohvan jokaiseen makuun, aina selkeälinjaisista nahkasohvista klassisiin Chesterfield-sarjan nahkasohviin ja nahkaisiin nojatuoliin.

Chesterfield-sohvat ovat laadukkaita klassikoita

Kaipaako sisustuksesi klassikkoa? Valitse tällöin laadukas, kartanoiden ja englantilaisten sikarihuoneiden tyylikkyyttä henkivä Chesterfield nahkasohva, nojatuoli ja rahi.

Chesterfield-sarjan laadukkuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta löydät sarjan nahkaisia sohvia ja nojatuoleja myös julkisista tiloista.

EU:ssa valmistetut Chesterfield-nahkasohvat ja -nojatuolit löydät valikoimastamme useassa eri värissä.

Tutustu ja ihastu sohvavalikoimaan

Huippukalusteen valikoimasta löydät erilaisiin sisustusmakuihin ja tiloihin sopivat sohvat. Tutustu sohva- ja nojatuolivalikoimaamme ja tee tilaus.