Huippukalusteen blogi ja uutiset

Keitä me olemme?

18.1.2024

Keitä me olemme?

Kotimainen Huippukaluste.fi on Kaluste-Valioiden verkkokauppa, joka toimittaa huonekalut netistä koko Suomen alueelle. Monipuolinen valikoimamme sisältää kalusteet ja sisustustuotteet jokaiseen makuun. Verkkokaupasta löytyy myös huonekalujen outlet.


LAATUA KAJAANILAISELTA KALUSTEVALMISTAJALTA

Kaluste-Valiot Oy on kajaanilainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Valmistamme laadukkaat kodin kalusteet ja kalustekokonaisuudet Kajaanin tehtaallamme Teknologiapuistossa.

Ajatus tehdastuotannon aloittamisesta lähti Kajaaniin Lehtikankaalla sijaitsevan omakotitalon autotallista, jossa ensimmäiset huonekalujen prototyypit valmistettiin. Prototyyppejä esiteltiin huonekalujen myymälöissä ympäri Suomen, ja niiden huomattiin herättävän kiinnostusta.

Tämän jälkeen, sopivien tehdastilojen löydyttyä, aloitettiin kalusteiden sarjatuotanto, ja toimitukset myymälöihin saatiin käyntiin. Kaluste-Valioiden tehtaan tuotantoon kuuluvat varsinkin massiivipuiset sängyt, lipastot, vaatekaapit ja kirjoituspöydät. Huonekalujemme taustalla on ajatus tuoda ”laatua ja yksilöllisistä kauneutta kotiisi”. Kaluste-Valioiden valmistamia huonekaluja myydään 130 jälleenmyyjäliikkeessä ympäri Suomen.


HUONEKALUKAUPPA SAI RINNALLEEN VERKKOKAUPAN

Tehtaan rinnalle Kajaaniin laajennettiin vuonna 1995 myös oma tehtaanmyymälä. Samaan aikaan tehtaan konekanta modernisoitiin tietokoneohjatuksi. 2000-luvulla Kaluste-Valiot aloitti myös huonekalujen maahantuonnin Baltian maista, Aasiasta ja USA:sta.

Kaluste-Valiot avasi Huippukaluste.fi -verkkokaupan vuonna 2007. Verkkokauppaa kehitetään jatkuvasti, jotta asiakkaillamme on miellyttävää ja helppoa hankkia huonekalut netistä. Huippukalusteen arvot eettisyydestä ja ekologisuudesta ovat yhtenevät Kaluste-Valioiden arvomaailman kanssa. Huippukalusteella on myös oma Blogi ja uutiset -osio, jossa jaamme sisustus- ja kalustevinkkejä sekä tietoa ajankohtaisista asioista.


MIKSI OSTAA HUIPPUKALUSTEELTA

Nopea toimitus

Valtaosa Huippukalusteen tuotteista on saatavilla suoraan suurvarastoltamme Kajaanista, mikä takaa asiakkaillemme huonekalujen nopean kotiintoimituksen.

Kilpailukykyiset hinnat

Edullisen hinnoittelumme perustana ovat niin oma kalustevalmistuksemme kuin suuret ostoerämme suoraan valmistajilta. Tällöin välikäsiä ei tarvita, mikä mahdollistaa kalusteiden myynnin suoraan kuluttajille – aina parhaaseen hintaan. Volyymien ansiosta toimitusketjumme on erittäin tehokas, joten pystymme tarjoamaan myös huonekalujen kuljetuksen asiakkaille edullisesti.

Toimiva asiakaspalvelu

Panostamme asiakaspalvelumme laatuun. Meiltä saat apua ja neuvoja matalalla kynnyksellä ottamalla yhteyttä valintasi mukaan puhelimitse, WhatsApilla tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9–16.

Puhelinnumero: 050-5680517
WhatsApp: 050-5680517
Sähköposti: asiakaspalvelu@huippukaluste.fi

 

SUOMEN VAHVIMMAT -SERTIFIKAATTI JA ARVOMME

Kaluste-Valiot Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, mikä kertoo yrityksemme vakavaraisuudesta. Toiminnan ekologisuus ja eettisyys on meille tärkeää. Kaluste-Valioiden omassa tuotannossa Kajaanissa käytämme pääsääntöisesti massiivipuuta, joka käsitellään vesiohenteisilla ja ympäristöystävällisillä pintakäsittelyaineilla. Pakkauksissamme käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, mikä osaltaan vähentää tuotannosta syntyvää jätettä.

Varmistamme kaikkien kalustevalmistajien tuotannon eettisyyden sekä hyvät työolosuhteet ympäri maailman. Myös valmistuttamiemme huonekalujen materiaalien alkuperä selvitetään aina. Vaadimme tuottajilta myös, että käytetty puuraaka-aine on SFC-sertifioitua. Näin voimme varmistua siitä, ettei huonekalujen tuotanto vahingoita sademetsiä.

Tervetuloa hankkimaan sinulle sopivat huonekalut netistä edulliseen hintaan!