Huippukalusteen blogi ja uutiset

Mitä kalusteita koululaisen huoneeseen?

22.7.2021

Mitä kalusteita koululaisen huoneeseen?

Uudet pienet koululaiset aloittavat pian oppipolkunsa, ja isommatkin oppilaat palaavat kouluihin. Jotta opiskelu sujuu myös kotona, on koululaisen huoneesta hyvä löytyä sopivat kalusteet kotitehtävien tekemistä varten. Koulutaipaleensa aloittavan lapsen huonetta on siis syytä kalustaa uusiksi. Myös isomman koululaisen huone saattaa kaivata päivitystä sisustukseen.

Huippukalusteen verkkokaupassa on saatavilla uusi Zele-mallisto, joka sisältää koululaisen huoneeseen erinomaisesti sopivia kalusteita. Zele on edullinen kalustesarja, jonka väritys on valkoista ja kauniin vaaleanruskeaa. Valkoiset osat ovat ulkopuolelta pulveripintaista kiiltävää melamiinia ja sisältä mattapintaisia. Runko-osat ovat vaaleanruskeaa puukuviojäljitelmää.

Zele-kirjoituspöytä toimii loistavasti koulupöytänä. Siinä on säilytyslaatikko esimerkiksi koulutarvikkeille ja kaappi läksykirjoja varten. Pöydälle mahtuu myös lamppu työskentelyä varten sekä tarvikkeita, koristeita tai vaikkapa tietokone. Hyvä koulupöytä on myös muun muassa L-mallinen Cambridge-kulmapöytä, jonka sivussa on neliosainen hyllykkö tuomassa säilytystilaa. Sesam-monitoimipöytä taas on monipuolinen valinta, jossa on peilillä varustettu avattava kansi, kaappi sekä useampia vetolaatikoita.

Blogi/zele-kirjoituspoyta.jpeg | 111kb | 833x1000 Blogi/sesam-monitoimipoyta.jpeg | 27kb | 264x366

Koulupöydän tuoli on myös tärkeä hankinta. Laadukkaassa tuolissa on mukava istua. Erfurt A -työtuolia on saatavilla useissa pirteissä väreissä, joista voi valita koululaisen huoneeseen sopivimman. Pehmustettu Koululaistuoli Happy on edullinen tuolivalinta. Lasten työtuoli Rec on trendikäs ja värikäs koulupöydän tuoli rekisterikilpikuvioinnilla.

Blogi/erfurt-a-tyotuoli.jpeg | 21kb | 492x738 Blogi/lasten-tyotuoli-rec.jpeg | 22kb | 386x476

Koululaisen huoneeseen tarvitaan myös säilytystilaa. Zele-lipasto on kolmella laatikolla varustettu kaluste, jonne mahtuu paljon tavaraa. Myös Zele-sarjan kaappi kätkee sisäänsä monenlaiset tavarat, kirjat ja vaikkapa vaatteet. Zele-kalustesarjan tuotteet on neutraalin värityksensä vuoksi helppo yhdistää monenlaiseen sisustustyyliin. Huoneeseen saa paljonkin toivottuja värejä esimerkiksi mattojen, koristetyynyjen ja taulujen avulla.

Blogi/zele-lipasto.jpeg | 16kb | 679x642 Blogi/zele-kaappi-ovilla.jpeg | 31kb | 671x752

Hyllyt ovat myös tarpeen esimerkiksi kirjoja, pelejä ja sisustuselementtejä varten. Korkea Noora-lokerohylly sopii mainiosti tähän tarkoitukseen. Oker-kirjahyllyssä on kivoja kaappeja eri kohdissa. Tilanjakajia tarvitaan myös, mikäli koululainen jakaa huoneen muiden sisarusten kanssa. Tilanjakajana voi toimia lokerohyllykkö, mutta myös erilaiset sermit ovat vaihtoehtona. Niitäkin löytyy eri väreillä ja materiaaleilla varustettuina.

Mikäli koululaiselle on samalla aika päivittää uusi sänky, on sekin helppo hankkia Huippukalusteen verkkokaupasta. Esimerkiksi korkean parvisängyn alle mahtuu koulupöytä, ja kerrossänky säästää tilaa, mikäli huoneessa on useampi nukkuja. Tutustu valikoimaamme, ja hanki laadukkaat huonekalut koululaisen huoneeseen edullisesti!