Huippukalusteen blogi ja uutiset

Rottinkia kesäkalusteiksi

28.4.2021

Rottinkia kesäkalusteiksi

Kesäkausi on saapunut pihoille, puutarhoihin, terasseille ja parvekkeille. On siis aika varustaa piha-alue tai parveke kesäkalusteilla. Huippukalusteen valikoimasta löytyvät tyylikkäät ja edulliset polyrottinki- ja muovikalusteet sekä metalliset ja puiset pihakalusteet, mutta yksi materiaali on nyt ylitse muiden. Rottinki on tehnyt paluun sisustajien supersuosikiksi, ja se sopii myös ulkokalusteiden materiaaliksi!

Rottinkikalusteet ovat ekologisia ja käsityönä valmistettuja. Jokainen kaluste on ainutlaatuinen. Rottinkikalusteissa näkyy sekä käsityön jälki että rottingille ominaisia pieniä värieroja. Rottinki on trooppinen puulaji, ja materiaalina siihen kuuluvat luonnostaan pintahalkeamat, jotka eivät vaikuta tuotteen kestävyyteen. Suurin osa maailmalla myytävistä rottinkisista huonekaluista tehdään Indonesiassa hyvissä työolosuhteissa.

Rottinkiset kalusteet ovat sisätilojen lisäksi kaunis ja ajaton valinta pihakalusteiksi sekä parvekkeelle. Varsinkin ulkokalusteina niitä tulee kuitenkin hoitaa oikein. Rottinki tarvitsee kosteutta pysyäkseen kestävänä, joten kuivina talvikausina kalusteita tulee kosteuttaa esimerkiksi suihkepullon avulla. Niitä ei saa silti jättää vesisateeseen, sillä ne eivät kestä suuria vesimääriä.

Pihalla ja parvekkeella rottingista tulee huolehtia myös auringonpaisteessa. Jos aurinko paahtaa kuumasti kalusteisiin, niiden maali saattaa halkeilla pois, ja luonnonvärinen rottinkikaluste voi harmaantua. Kalusteet voi kuitenkin maalata esimerkiksi spraymaalilla uudelleen niiden puhdistamisen jälkeen.

Upea Natural rattan -rottinkikalustesarja on mainio valinta sekä sisälle että ulkokalusteeksi. Näitä laadukkaita huonekaluja on saatavilla valkoisena, mustana ja luonnonvärisenä, joten ne sopivat moneen makuun. Natural rattan -rottinkikalusteet on viimeistelty taidokkaasti, ja ne ovat kaunis yksityiskohta pihallesi.

Pihatuoleiksi sopivat hyvin esimerkiksi Natural rattan -sarjan Lumikenkä klassikko -rottinkituolit. Niihin voi yhdistää vaikkapa Bold-rottinkipöydän sekä pihasohvaksi Fallone-kahden istuttavan rottinkisohvan. Näin saadaan rakennettua näyttävä rottinkinen pihakalusteryhmä.

Blogi/lumikenka-rottinkituoli.jpeg | 97kb | 912x1000 Blogi/bold-rottinkipoyta.jpeg | 91kb | 780x1000

Moni kaipaa parvekkeelle tai terassille myös keinua. Se on ihana paikka ottaa aurinkoa tai vaikkapa lueskella kirjaa. Natural rattan -rottinkikeinu on mukava keinutuoli, jonka pieni keinuliike rauhoittaa mieltä. Riippukeinuja rakastavalle hauska valinta on esimerkiksi Flores -kahden istuttava riippukeinu, jossa on valkea pehmuste.

Blogi/natural-rattan-rottinkikeinu.jpeg | 52kb | 683x764 Blogi/flores-riippukeinu.jpeg | 52kb | 800x800

Mikäli pihasi kaipaa myös puista, kiinteää pihakeinua, tutustu Grön -kaksipuoleiseen katolla varustettuun puutarhakeinuun sekä Grön -yksipuoleiseen puutarhakeinuun. Nämä kotimaiset ja kestävät keinut on valmistettu painekyllästetystä puusta, jonka pinnassa on lisäksi Valtti Color -käsittely.

Blogi/gron-kaksipuoleinen-puutarhakeinu.jpeg | 151kb | 720x720 Blogi/gron-puutarhakeinu.jpeg | 154kb | 762x760

Huippukalusteelta saat hankittua kaikki kalusteet pihallesi tai parvekkeellesi yhdellä tilauksella. Hintamme ovat edulliset, ja tilaaminen on helppoa. Rottinkisten pihakalusteiden sekä muiden ulkokalusteiden valikoima on kattava, joten sinun on helppo löytää omaan tyyliisi sopivat kalusteet. Tutustu heti!