Huippukalusteen blogi ja uutiset

Lasten kalusteet perheen pienimpien tarpeisiin

16.9.2020

Lasten kalusteet perheen pienimpien tarpeisiin

Lapset tarvitsevat kokonsa ja tarpeidensa vuoksi tietyiltä osin erilaisia huonekaluja kuin aikuiset. Tämän vuoksi lasten huonekalut ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Lastenhuoneen lisäksi sekä keittiöstä, makuuhuoneesta että olohuoneesta on hyvä löytyä lapsille sopivat kalusteet. Verkkokaupassamme onkin tämän vuoksi kattava valikoima monenlaisia huonekaluja lapsille.

Lastensängyt ovat lapsille sopivia malleja, joissa on todella paljon valinnanvaraa ja myös kivoja erilaisia teemoja. Esimerkiksi Ruusunen pylvässänky sopii hyvin pikkuprinsessoille. Hevonen lastensänky on erinomainen valinta heppafanille. Autosänky MG on sopiva valinta vauhtihirmuille, ja sitä on saatavina useissa eri väreissä.

 

Disney-teemaiset sängyt vievät nukkujansa satujen maailmaan. Frozen - Huurteinen lastensänky on mieluinen valinta Elsa- ja Anna-faneille. Toy Story sängyssä seikkailevat useista leffoista tutut hahmot. Autosänky Salama McQueen sopii niille, jotka rakastavat Autot-elokuvia. Katso myös muut Disney-huonekalut!

 

Kun lastenhuoneeseen halutaan lisää tilaa, on kerrossänky hyvä valinta useammalle nukkujalle. Pikku palomiehille sopii Fire Truck paloautokerrossänky. Perinteisempää mallia kaipaavalle valkoinen Unipuu kerrossänky on laadukas valinta. Myös parvisänky mahdollistaa lisää oleskelu- tai säilytystilaa lastenhuoneeseen. Katso esimerkiksi Unipuu parvisänky, jonka alle mahtuu vaikka löhötuoli. Upea puumajasänky toimii päiväsaikaan leikkien innoittajana.

 

Keittiön varusteisiin lapsiperheessä kuuluu syöttötuoli. Mikäli tuolilta toivotaan muokattavuutta lapsen kasvaessa, on Nino säädettävä syöttötuoli oikea valinta. Sitä saa muun muassa upean mustan värisenä. Perinteinen syöttötuoli on saatavana sekä tyylikkäänä valkoisena että perinteisenä puun värisenä.

 

Mikäli lapsille halutaan keittiöön oma pieni pöytä, on valkoinen Bumba lastenpöytä kaunis vaihtoehto. Sen ympärille sopivat upeat Bundy Kid lastentuolit, joita saa kolmessa eri värissä. Yhtä lailla nämä kalusteet sopivat lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen sekä moneen eri sisustustyyliin.

 

Lapsille on saatavilla myös omia nojatuoleja ja pieniä sohvia. Ne ovat mukava istuskelupaikka perheen pienimmille niin olohuoneessa kuin lastenhuoneessakin. Tutustu esimerkiksi levitettävään Ryhmä Hau sohvaan sekä ihanaan Hello Kitty nojatuoliin. Kouluikäisten huoneeseen tarvittavat kirjoituspöydät löytyvät myös valikoimastamme. Tutustu kaikkiin lasten kalusteisiin ja tilaa ne kotiin verkkokaupasta!