Huippukalusteen blogi ja uutiset

Parveke kesäkuntoon

17.4.2023

Parveke kesäkuntoon

Parveke on loistava paikka rentoutua ja nauttia auringosta, joten sen viihtyisäksi laittaminen kannattaa ehdottomasti. Kevään lämmittävä aurinko innostaa lakaisemaan parvekkeelta menneen talven pölyt.

Tee parvekkeestasi upea kesäkeidas, jossa viihdyt kesän aurinkoisina päivinä kirjaa lukien tai ystävien kanssa mansikkakakkua syöden.

Kesän tunnelmaa saa pienellekin parvekkeelle

Parvekkeen ei tarvitse olla suuri, jotta saat sinne kesäistä tunnelmaa. Pohdi, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja mieti, miten saisit ne toteutettua.

Joku haluaa pienelle parvekkeelleen mukavan tuolin tai riippukeinun jossa löhöillä, toiselle tärkeintä ovat kasvit tai mahdollisuus nauttia grilliherkkuja aurinkoisella parvekkeella pöydän ääressä.

Isompi parveke mahdollistaa lennokkaammat suunnitelmat: istuta perunoita ämpäriin, kasvata tomaatteja, hanki pihasohva tai pihakeinu, tuo parvekkeelle vesielementti tai jätä tilaa joogahetkille.

Rottinki on trendikäs valinta

Rottinkikalusteet pihoilla ja parvekkeilla ovat nousseet sisustajien suosioon. Eikä ihmekään, sillä rottinki on materiaalina ajaton klassikko. Rottinkikaluste ei pidä vesisateesta eikä paahtavasta auringosta, joten ne sopivat parhaiten katetuille terasseille tai parvekkeille.

Jos haluat huoltovapaan rottinkikalusteen, joka kestää säätä kuin säätä, valitse kalusteiden materiaaliksi polyrottinki.

Riippukeinu on monen suosikki

Yhä useampi haluaa parvekkeelleen riippukeinun, emmekä ihmettele miksi. Mikäs sen parempaa, kuin rentoutua ihanassa riippukeinussa auringon paistaessa.

Valikoimastamme löydät riippukeinut kaikkiin tarpeisiin. Pieneen tilaan ripustat esimerkiksi Amelie-riippuistuimen. Suuremmalle parvekkeelle mahtuu myös riippukeinu omalla telineellä, jonka asentamiseen et tarvitse työkaluja.

Muista nauttia parvekkeesta

Kun parveke on kesäkunnossa, muista myös nauttia siitä täysillä. Kutsu ystäviä kylään, järjestä siellä pieniä juhlia tai nauti omasta rauhasta.

Parvekkeen kesäkuntoon laittaminen on lopulta pieni vaiva, mutta saat siitä paljon iloa koko kesäksi.