Huippukalusteen blogi ja uutiset

Upeita pihakalusteita kesää varten

23.5.2024

Upeita pihakalusteita kesää varten

On tullut jälleen aika päivittää terassikalusteet pihalla oleskelua varten. Ulkoilma piristää mieltä ja kehoa, joten mukavaan oleskelualueeseen kannattaa panostaa. Hankkimalla käytännölliset terassikalusteet saat pihastasi kotiin yhden huoneen lisää! Tässä blogitekstissä esittelemme erilaisia pihakalusteita, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin.

Kun valitset pihakalusteita, huomioi niiden käyttötarkoitus, materiaali ja tyyli. Laadukkaat terassikalusteet kestävät aikaa ja käyttöä, ja ne tekevät ulkotilasta mukavan ja kutsuvan paikan viettää aikaa. Nauti kesästä, ja luo täydellinen ulkotila juuri sinun tarpeisiisi!


TYYLIKKÄÄT PIHATUOLIT, PIHASOHVAT JA PIHAPÖYTÄ

Sopivat terassituolit ovat erityisen tärkeitä, joten niistä on hyvä aloittaa. Pihatuolien valikoimamme on laaja. Myös istuinpehmusteita on saatavilla, jotta terassituolissa olisi mukavaa istua. Valitse pihatuolit, jotka ovat tarpeisiisi käytännöllisiä. Montako istujaa paikalla yleensä on? Tämä kannattaa huomioida pihatuolien määrässä.

Pihapöytä on olennainen osa ulkoruokailua. Se voi olla pieni kahvipöytä tai suuri ruokapöytä, johon mahtuu koko perhe. Pihapöydän valinnassa kannattaa huomioida käytettävissä oleva tila ja perheen tarpeet. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti – lasi, metalli, puu ja polyrottinki ovat suosittuja valintoja.

Mukavan oleskelupaikan pihalle luovat myös pihasohvat, joiden pehmusteiden päällä on rentouttavaa istuskella, seurustella vieraiden kanssa tai vaikka ottaa kesäiset torkut. Terassisohvat kuuluvat myös monen terassiryhmän varusteluun. Valitse terassisohvat, jotka ovat riittävän tilavia usealle istujalle tai tarvittaessa makoiluun. Pihasohvan pehmusteiden tulee olla säänkestäviä ja helposti puhdistettavia, jotta ne säilyvät hyväkuntoisina koko kesän.

Pihan täydentää pihakeinu katoksella. Vastakkain istuttavan keinun katos suojaa mukavasti kuumalta auringonpaisteelta ja häikäisyltä.

 

TERASSIRYHMÄ KODIKKAASEEN ULKOTILAAN

Terassiryhmä sisältää useamman pihakalusteen, kuten terassisohvat, terassipöytä ja terassituolit, jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Terassituolit tai terassisohvat rakentavat harmonisen ja kotoisan ulkotilan. Valitse istuimille myös sellainen terassipöytä, joka sopii terassisi kokoon sekä istuinpaikkojen määrään. Säänkestävä terassipöytä varmistaa, että voit nauttia aterioista ulkona ilman huolta säätilan vaihteluista.

Terassikalusteiden materiaalejakin on erilaisia. Polyrottinkiset terassiryhmät kestävät hyvin säässä kuin säässä. Puinen terassiryhmä on kaunis ja perinteinen valinta. Metalliset terassiryhmät taas ovat siroja ja koristeellisia.

 

LEMPEÄN KESÄPÄIVÄN HITIT: KORIKEINU JA PUINEN KEINU

Kesä on parasta aikaa nauttia ulkoilmasta, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin keinua rauhassa omalla pihalla, terassilla tai puutarhassa! Puinen keinu on klassinen ja ajaton valinta, joka kestää jykevänä vuodesta toiseen. Korikeinu eli riippukeinu taas tarjoaa turvallisen ja hauskan keinukokemuksen. Korikeinuja on saatavilla sekä telineellä että ilman. Puinen keinu tai korikeinu voi olla hauska hankinta myös lapsiperheelle.

 

PUINEN PIHAKEINU – PERINTEINEN KAHDEN ISTUTTAVA KEINU

Kahdenistuttava keinu on oiva valinta, kun haluat jakaa keinumisen ilon jonkun kanssa. Puinen puutarhakeinu tarjoaa tarpeeksi tilaa joskus myös kolmelle hengelle. Puinen pihakeinu on aikaa kestävä valinta pihalle tai terassille, sillä materiaalina puu ikääntyy kauniisti. Kahden istuttava keinu tuo myös ulkotilaan ripauksen nostalgiaa ja luonnonläheistä tunnelmaa.

 

VASTAKKAIN ISTUTTAVA KEINU – PUUTARHAKEINU KATOKSELLA

Katoksella varustettu vastakkain istuttava keinu tarjoaa mukavan tavan viettää aikaa ystävän tai perheenjäsenen kanssa säästä riippumatta. Tämä pihakeinu katoksella mahdollistaa intiimin ja kasvotusten tapahtuvan keskustelun, mikä tekee siitä täydellisen paikan jakaa päivän kuulumiset. Vastakkain istuttava keinu on tehty suunnilleen neljälle istujalle. Keinumista voi jatkaa myös tihkusateessa tai paahtavassa paisteessa, sillä puutarhakeinu katoksella suojaa sekä auringonsäteiltä että sadepisaroilta.

 

LEPPOISAA RUUANLAITTOA PIHALLA

Grillaaminen on yksi suomalaisen kesän kulmakiviä. Lisäksi ulkogrillissä kokkaamalla saat samalla ulkoilla tunnelmallisen elävän tulen äärellä. Halutessasi saat ruuanlaitosta vaikka koko päivän kestävän nautinnollisen tapahtuman perheen tai ystävien kanssa. Kesäkeittiössä valmistuvat kesän herkullisimmat ruuat. Laadukkaassa betonisessa ulkogrillissä valmistat kaikki grilliherkut kasviksista pihveihin ja makkarasta juustoihin. Jälkiruuaksi grillissä voi paistaa vaikkapa lättyjä.

Täydennä piha-alue lempikukillasi, koriste-esineillä ja matoilla, ja nauti ihanasta ulkohuoneestasi! Oman unelmaterassin ja -pihan rakentaminen onnistuu helposti tilaamalla tuotteet Huippukalusteen verkkokaupasta.