Huippukalusteen blogi ja uutiset

Pihasaunat, grillikodat ja muut ulkorakennukset joka pihaan

5.6.2020

Pihasaunat, grillikodat ja muut ulkorakennukset joka pihaan

Kun kotipihalla tai mökin tontilla on tilaa riittävästi, voi piha-aluetta täydentää tarpeellisilla ulkorakennuksilla, kuten leikkimökillä, varastotilalla, saunalla, grillikodalla tai ladolla. Huippukaluste toimittaa sinulle sopivat piharakennukset suoraan tontillesi, ja tilaaminen netistä on helppoa!

Leikkimökki on lasten unelmarakennus, joka on kaikkien mielikuvituksellisten leikkien alku. Leikkimökki toimii myös tarvittaessa pienenä varastorakennuksena vaikkapa sen jälkeen, kun se jää ilman leikkijöitä lasten kasvaessa. Leikkimökkejä on monenlaisia, esimerkiksi ihastuttava, pohjoismaisesta kuusesta valmistettu punainen Pikku-Jussi -leikkimökki. Myös korkeammalle rakennettu Peter Pan -leikkimökki on jännä maja monenlaisiin leikkeihin.

 

Pihalato tarjoilee kunnolla varastotilaa. Esimerkiksi parilato rakoseinällä sisältää kaksi ovea, ja se on mitoitettu esimerkiksi mönkijöille ja kelkoille sopivaksi varastointitilaksi. Mikäli hieman pienempi lato riittää, löytyy valikoimastamme muun muassa hirsilato umpiseinällä. Katso myös muut hirsiladot!

 

Huvimajat sopivat sekä ajanviettoon, kesäkeittiöksi että osa myös vierasmajaksi. Villa Havouri on upea ja moderni huvimaja, jossa on isot ikkunat tuomaan valoa. 9 m2 huvimajassa on mukavaa kokkailla, ja isoon Villa Albatrosiin mahtuu myös sänkysohva vieraille.

 

Pihasauna on mainio lisä kotiin tai mökille. Lämpimät löylyt kesäiltana tai yhtä lailla talvipakkasella rentouttavat mielen ja kehon. Valikoimassamme on monenlaisia pihasaunoja. Katso esimerkiksi perinteinen hirsisauna kiukaalla ja piipulla, jossa on aito saunan tunnelma. Iso tynnyrisauna on myös hauska vaihtoehto, ja siinä on lisäksi pukuhuone.

 

Kesän grilliruuat valmistuvat grillikodassa. Grillikota on tunnelmallinen oleskelupaikka ympäri vuoden. Grillikota XL-Deluxeen mahtuu sisälle jopa 35 henkilöä, joten se sopii pienimuotoisten juhlienkin ajanviettopaikaksi tai juhlaruokailun ohjelmanumeroksi. Huippukalusteen valikoimasta löydät monia laadukkaita grillikotia, ja tilaaminen on helppoa.

 

Varsinkin mökkielämään liittyy usein olennaisesti ulkovessa. Meiltä löytyy muun muassa siistin näköinen höylähirrestä valmistettu puucee, johon isot ikkunat antavat valoa. Tutustu kaikkiin ulkorakennuksiin verkkokaupassamme, ja tilaa haluamasi tuotteet kotiin toimitettuna. Tervetuloa pihaostoksille!