Huippukalusteen blogi ja uutiset

Uusi ruokailuryhmä keittiöön

22.2.2021

Uusi ruokailuryhmä keittiöön

Aamiainen, lounas ja päivällinen ovat hetkiä, jolloin usein ehtii kokoontua toisten perheenjäsenten tai ystävien kanssa saman pöydän ääreen. Nauttipa aterian yksin tai muiden seurassa, tulee ruokapöydässä vietettyä paljon aikaa ja useita kertoja päivässä. Tämä on hyvä syy valita kotiin omia tarpeita palveleva, laadukas ja sisustukseen sopiva ruokapöytä sekä ruokapöydän tuolit.

Blogi/round-mama.jpg | 8kb | 400x255 Blogi/iron-pirttikalusto.jpg | 13kb | 400x246

Ruokapöydän ja keittiön tuolien sijaan voi myös hankkia valmiin ruokaryhmän, jonka pöytä ja tuolit on tehty sointumaan yhteen täydellisesti. Kiva vaihtoehto ovat esimerkiksi pyöreät ruokailuryhmät. Värikkäitä tuoleja kaipaavalle Cordona ruokapöytä ja 4 tuolia ovat mainio valinta. Mustan tai valkoisen keittiön pöydän ympärille on mahdollista hankkia myös punaiset, siniset tai vihreät tuolit. Valkeaa ja tyylikästä lisää ruokailutilaan kaipaavalle sopivat muun muassa Round pöytä ja 4 Mama-tuolia. Ruokapöytä on puolikiiltävän valkoinen, ja tuoleissa on upea muotoilu.

Pirttikalusto on perinteikäs ruokailuryhmä, joka tuo moderniin sisustukseen ripauksen vanhan ajan taikaa. Yhtä lailla se soveltuu mökin sisustamiseen. Katso esimerkiksi suosittu Iron-ruokapöytä ja 2 penkkiä. Se on tummansävyinen massiivimangosta valmistettu pirtinkalusto. Valkoista pirttikalustoa etsivälle valikoimastamme löytyy muun muassa Elli pirtinkalusto.

Blogi/karup-ruokaryhma.jpg | 10kb | 295x268 Blogi/preston-ruokaryhma.jpg | 17kb | 400x280

Ruokailuryhmän hankintaan vaikuttaa myös ruokailutilan koko ja muoto. Lisäksi tulee pohtia, montako istumapaikkaa ruokapöydän ympärille halutaan. Yhden tai kahden hengen talouteen voi riittää 2 hengen ruokaryhmä. Se sopii mainiosti myös aamiaisnurkkauksen lisäpöydäksi. Esimerkiksi Karup-ryhmä 2 tuolilla on leikkisän tyylikäs ruokailuryhmä, johon voi valita joko siniset tai punaiset tuolit. 4 hengen ruokaryhmien joukossa on muun muassa upea Preston ruokailuryhmä 4 tuolilla. Se on massiivipuinen ruokaryhmä, jossa on nahkapäällysteiset ruskeat tai valkoiset tuolit valinnan mukaan.

Blogi/maurizio-borup-ruokaryhma.jpg | 15kb | 300x400 

Isompiin ruokailutiloihin sopivat 6 hengen ruokailuryhmät sekä vielä suuremmat 8 hengen ruokaryhmät. Nämä ruokailuryhmät ovat suurempien perheiden sekä vaikkapa illalliskutsuja pitävien vaihtoehtoja. Valikoimassamme ovat esimerkiksi kaunis Maurizio-pöytä ja 6 Borup-tuolia. Tuolien värivaihtoehtoina ovat valkoinen, musta, vihreä ja oranssi. Akaasiapuusta käsityönä valmistetut Acazia-ruokapöytä ja 8 tuolia tuovat rouheaa tyyliä ruokailutilaan. Tutustu Huippukalusteen kaikkiin ruokaryhmiin, ja tilaa uusi kalusto keittiöösi helposti ja edullisesti verkkokaupastamme!