Huippukalusteen blogi ja uutiset

Kalusta parvekkeesi tai terassisi kesää varten

22.4.2020

Kalusta parvekkeesi tai terassisi kesää varten

Kevään myötä on tullut aika päivittää terassi tai parveke oleskelua varten. Ulkoilma piristää mieltä ja kehoa, joten mukavaan oleskelualueeseen kannattaa panostaa. Kaunis sisustus ja käytännölliset pihakalusteet tekevät terassista tai parvekkeesta kotiin yhden huoneen lisää. Huippukalusteen verkkokaupasta tilaat kaikki pihakalusteet helposti kotiin.

Sopivasta pöydästä ja tuoleista on hyvä aloittaa. Montako istujaa paikalla yleensä on? Tämä kannattaa huomioida istuinten määrässä. Materiaalejakin on erilaisia. Polyrottinkiset pihakalusteet, kuten Sun polyrottinkikalusto, kestävät hyvin säässä kuin säässä. Puiset pihakalusteet ovat kaunis ja perinteinen valinta. Metalliset pihakalusteet taas ovat siroja ja koristeellisia. Niitä löytyy monenlaisissa malleissa, esimerkiksi moderni Julia terassiryhmä. Pihan istuskelualueen täydentää aurinkovarjo, joka suojaa kuumalta auringonpaisteelta ja häikäisyltä.

     

Mukavan oleskelupaikan pihalle luo myös pihasohva, jonka pehmusteiden päällä on rentouttavaa istuskella, seurustella vieraiden kanssa tai vaikka ottaa kesäiset torkut. Sohvia on saatavilla polyrottinkisina ja rottinkisina. Lisäksi riippukeinu on ihana istuin yhdelle henkilölle esimerkiksi lueskeluun, mietiskelyyn tai auringonottoon. Bubble riippukeinu on tähän erittäin suosittu ja tyylikäs vaihtoehto.

Kylpytynnyri eli palju on mukava paikka rentoutua. Paljuilu on myös kiva ohjelmanumero illanviettoon ystävien ja sukulaisten kanssa. Kylpytynnyriä voi käyttää myös syksyllä ja talvella, joten sen käyttöaika ei rajoitu muutamaan kuukauteen vuodessa. Lämpimänä pysyvä paljun vesi mahdollistaa ulkona kylpemisen myös pakkasella. Verkkokaupastamme löytyy paljuja niin ulko- kuin sisäpuolisilla lämmittimillä sekä puu- ja PE-muovisisuksilla.

Grillaaminen on yksi suomalaisen kesän kulmakiviä. Lisäksi ulkogrillissä kokkaamalla saat samalla ulkoilla tunnelmallisen elävän tulen äärellä. Halutessasi saat ruuanlaitosta vaikka koko päivän kestävän nautinnollisen tapahtuman perheen tai ystävien kanssa. Kesäkeittiössä valmistuvat kesän herkullisimmat ruuat. Laadukkaassa betonisessa ulkogrillissä valmistat kaikki grilliherkut kasviksista pihveihin ja makkarasta juustoihin. Jälkiruuaksi grillissä voi paistaa vaikkapa lättyjä.

Täydennä piha-alue lempikukillasi, koriste-esineillä ja matoilla, ja nauti ihanasta ulkohuoneestasi. Oman unelmaterassin tai -parvekkeen rakentaminen onnistuu helposti tilaamalla tuotteet Huippukalusteen verkkokaupasta. Tutustu pihakalusteiden valikoimaan!